Over
Flexsoft

Sinds 2006 ontwikkelt Flexsoft uit Gent geïntegreerde softwarepakketten om het dagelijkse werk van advocaten en project professionals te verlichten. Zo kunnen zij focussen op wat écht telt: hun zaak en hun cliënten. Flexsoft sloot zich in 2022 aan bij de Legal Tech groep Septeo.

De groep Septeo, die in 2013 in Montpellier werd opgericht, is vandaag de belangrijkste speler in de digitalisering van de juridische en vastgoedberoepen in Frankrijk. De softwareoplossingen en aanverwante diensten (Client Relations, Cloud, Cyberdefence) ondersteunen dagelijks meer dan 150.000 professionals wereldwijd. Septeo wil in 2022 meer dan 500 nieuwe werknemers aanwerven. In 2021 kreeg Septeo het Great Place to Work-label omdat het een fantastische plek is om te werken! Gedreven door een constante groei en sterke investeringen in O&O (meer dan 30 miljoen euro in 2021), stelt Septeo bijna 2.400 mensen tewerk en heeft het in 2021 een omzet van 240 miljoen euro gerealiseerd.

Flexsoft

Flexsoft is het bedrijf achter Lexor en Themis. Het team ontwikkelt de softwarepakketten en verzorgt de customer support volledig in house. Flexsoft biedt ook de producten van Septeo aan sinds 2022.

Lexor

Lexor is de automatische time tracker voor Microsoft Office 365 met behulp van AI.

Themis

Het softwarepakket Themis biedt dé totaaloplossing om advocatenkantoren gedigitaliseerd, gestroomlijnd en efficiënt te laten werken.