Opleidingen

Dankzij Themis kan uw advocatenkantoor efficiënter werken en tijd winnen. Om ervoor te zorgen dat u alle gewenste mogelijkheden van Themis ten volle benut, organiseren wij op regelmatige basis praktijkgerichte opleidingen in onze kantoren. Deze opleidingen zijn gratis voor klanten met een standard of premium servicepakket. Andere klanten kunnen dankzij de KMO-portefeuille aan een voordelig tarief deelnemen. Ontdek hieronder onze opleidingsagenda.

 • Nordwood Themes 469906 Unsplash

  Algemene gebruikersopleiding

  In deze opleiding maakt u kennis met de modules dossierbeheer, communicatie en agenda. Founder en software consultant Alexander Desaver loodst u op een interactieve manier doorheen de verschillende modules, zodat u na de opleiding perfect weet hoe u een nieuw dossier kan aanmaken en beheren, brieven en e-mails kan opstellen, de agenda kan gebruiken en tenslotte prestaties en kosten kan registreren.

  Meer info & inschrijven
 • Shutterstock 1040170996

  Boekhouding, facturatie en digitale invoicing

  Op een halve dag tijd leert founder en software consultant Alexander Desaver u op een interactieve manier de volledige flow van het facturatieproces in Themis: opmaak facturen, ontwerpfactuur en pro-formafactuur, omzetting voorstel tot betaling naar factuur... Ook het systeem voor betaalherinneringen en openstaande facturen wordt uitgelegd.

  Meer info & inschrijven
 • Agenda Themis

  Agenda + communicatie

  De agenda- en communicatiemodule biedt tal van mogelijkheden. Na deze opleiding, gegeven door founder en software consultant Alexander Desaver, heeft de module agendabeheer geen geheimen meer voor u en weet u hoe u een conclusiekalender kan aanmaken, hoe het activiteitenoverzicht in elkaar zit en hoe u kan synchroniseren met Outlook. Ook het aanmaken en beheren van brieven, documenten en e-mails zal u na deze opleiding meester zijn.

  Meer info & inschrijven
 • Tyler Franta 589346 Unsplash

  Dossierbeheer

  Dossiernummering, aanmaak nieuw dossier, aanmaak en beheer van bedrijf/contactfiches, werkwijze aanspreektitels/begroetingen, diverse overzichten en Paperless office

  Meer info & inschrijven