Opleidingen

Dankzij Themis kan uw advocatenkantoor efficiënter werken en tijd winnen. Om ervoor te zorgen dat u alle gewenste mogelijkheden van Themis ten volle benut, organiseren wij op regelmatige basis praktijkgerichte opleidingen.
CORONA: Door de Corona maatregelen kunnen deze opleidingen voorlopig helaas niet meer plaats hebben. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden voor ad hoc opleidingen op afstand te bekijken.

 • Nordwood Themes 469906 Unsplash

  Algemene gebruikersopleiding

  In deze opleiding maakt u kennis met de modules dossierbeheer, communicatie en agenda. Founder en software consultant Alexander Desaver loodst u op een interactieve manier doorheen de verschillende modules, zodat u na de opleiding perfect weet hoe u een nieuw dossier kan aanmaken en beheren, brieven en e-mails kan opstellen, de agenda kan gebruiken en tenslotte prestaties en kosten kan registreren.

  Meer info & inschrijven
 • Shutterstock 1040170996

  Boekhouding, facturatie en digitale invoicing

  Op een halve dag tijd leert founder en software consultant Alexander Desaver u op een interactieve manier de volledige flow van het facturatieproces in Themis: opmaak facturen, ontwerpfactuur en pro-formafactuur, omzetting voorstel tot betaling naar factuur... Ook het systeem voor betaalherinneringen en openstaande facturen wordt uitgelegd.

  Meer info & inschrijven
 • Agenda Themis

  Agenda + communicatie

  De agenda- en communicatiemodule biedt tal van mogelijkheden. Na deze opleiding, gegeven door founder en software consultant Alexander Desaver, heeft de module agendabeheer geen geheimen meer voor u en weet u hoe u een conclusiekalender kan aanmaken, hoe het activiteitenoverzicht in elkaar zit en hoe u kan synchroniseren met Outlook. Ook het aanmaken en beheren van brieven, documenten en e-mails zal u na deze opleiding meester zijn.

  Meer info & inschrijven
 • Tyler Franta 589346 Unsplash

  Dossierbeheer

  Dossiernummering, aanmaak nieuw dossier, aanmaak en beheer van bedrijf/contactfiches, werkwijze aanspreektitels/begroetingen, diverse overzichten en Paperless office

  Meer info & inschrijven